Om Mobil saunaen

Den indkøbte vogn er en ældre vogn fra 1987 – men nysynet og i fin stand

Danske Naturister i Østjylland (DN Østjylland) vil ud i naturen og fortælle om den ufarlige nøgenhed … … i direkte forlængelse af Danske Naturisters (DN) nøgenvandreture, hvor alle kan deltage, som de vil.

Målgrupperne er forskellige – vinterbadere ved strande og søer, friluftsmennesker, vi møder rundt omkring, (nøgen)vandrere på arrangerede ture og ikke mindst: At vise vores egne medlemmer, at der findes muligheder for friluftsliv – også i efterår, vinter og forår.

Inspireret af Det Danske Saunaselskabs saunatelt, vil vi i DN Østjylland udvikle konceptet ved at ombygge en campingvogn til en mobil sauna.

Vi har oprettet en aktivgruppe i DN Østjylland som vil ombygge campingvognen over en række weekender i løbet af vinteren 2013 og foråret 2014.

Den mobile sauna skal – ud over at være en rullende reklamesøjle for Danske
Naturister og den ufarlige nøgenhed – også anvendes til spontane aftenture året rundt, hvor vi fx mødes på en strand, en søbred eller ved en skov – stiller vognen op – og har et par times saunahygge, eventuelt med tilhørende badeture, hvor alle vil kunne opleve, at nøgenhed er naturlig og ikke farlig.

Den mobile sauna vil kunne bruges på Ø-ture, weekendtræf, strandture og på festivaller, messer med meget mere.

DN Østjylland står for den løbende drift. Vedligeholdelse og opbevaring varetages af aktivgruppen under DN Østjylland

Saunaen er en ombygget campingvogn, som kan trækkes med en almindelige bil, vægten er ca. 1000 kg.

Saunaen bliver opvarmet med brændeovn og har batteridrevet belysning og udendørs bruser. Batterierne oplades via solceller på taget.

Saunaen vil blive indrettet med både 1 og 2 etagers bænke, og med plads til mindst 10-12 personer.

Vognen skal dekoreres i DNs logo-farver og med DN logo mm.

Vi vil forsøge at indhente sponsorgaver for at holde de løbende driftsudgifter i bund – sponsorernes navn og firmalogo vil blive placeret på bagenden af vognen og vil fremgå på trykt materiale og på hjemmesiden i forbindelse med omtalen af den mobile sauna.

Skriv et svar